IS UW AFHAALFRITUUR OPEN? LAAT HET WETEN!

Beste friturist,

Tijdens deze bizarre tijden is eten een van de weinige dingen die uw klanten wel nog kunnen doen. We merken dat er bij de consument onduidelijkheid is over welke handelszaken open zijn en welke niet.
VLAM wil u, in samenwerking met Horeca Vlaanderen en Navefri, via haar kanalen graag helpen om de consument beter te informeren.

Daarom deze oproep! Is uw frituur open tijdens deze coronatijd? (enkel voor afhaal uiteraard)

Bezorg ons dan uw gegevens via dit online formulier https://www.versondernemer.be/is-jouw-zaak-open-tijdens-de-coronacrisis  en wij zorgen dat deze gratis worden opgenomen op onze website Lekkervanbijons.be/versondernemer.be alsook via Facebook, Instagram en Google.
Deze gegevens zullen enkel door VLAM gebruikt worden om een pagina aan te maken voor het vinden van een frituur en de verdere uitvoering ervan.
VLAM wil zeker niemand verplichten om zijn handelszaak te openen. Dit is voor iedereen een eigen keuze. We wensen ook ons respect uit te drukken voor elke moeilijke beslissing die ieder van jullie de afgelopen weken heeft moeten nemen. Nogmaals, veiligheid boven alles.

De Vlaamse Overheid voorziet bovendien ook voor frituren extra zichtbaarheid via de nieuwe website www.koopinjebuurt.be. Wenst u hiervan gebruik te maken, dan kan u uw verkooppunt(en) gratis laten opnemen op deze website door dit op het formulier aan te geven.

Concreet: Vul het online formulier op https://www.versondernemer.be/is-jouw-zaak-open-tijdens-decoronacrisis (naam, adres, …) vink uiteraard de categorie “frituur” aan en geef al dan niet aan of u ook wenst opgenomen te worden op de website www.koopinjebuurt.be. Zoals reeds gezegd is deze dienst volledig gratis en zonder enige verdere verbintenis.

Vanuit het hele VLAM-team wensen wij iedereen nog veel goede moed voor de komende weken en maanden.
Houd het veilig!
Vriendelijke groet
Koen Vanswijgenhoven en Filip Fontaine VLAM