Bespaar tijd en zorg voor een constant resultaat met Knorr® Garde d’Or!

Knorr® Garde d'Or is een gamma van 14 kant-en-klare vloeibare basissauzen. Geschikt voor al jouw gerechten – warm en koud. Snel en gemakkelijk te gebruiken: verwarm de sauzen (oven, salamander, magnetron of au bain-marie...) en serveer ze als afgewerkte saus of maak er je eigen signatuursaus mee. Ook uitstekend in koude bereidingen.

Knorr® gaat al een hele tijd mee!

Toen de industriële revolutie door Europa raasde, merkte Carl Heinrich Knorr, oprichter van Knorr, dat er een snelgroeiende behoefte bestond, onder de hardwerkende mensen in zijn fabriek. Een behoefte naar natuurlijke voedzame maaltijden, die snel en gemakkelijk te bereiden waren. Hij had de missie om smaakvolle kwalitatieve producten te creëren en begon te experimenteren met het drogen van kruiden en groenten, volgens hem dé manier om smaak en voedingswaarde te behouden.

Sinds 1838 brengt Knorr smaak in het leven van mensen. Vandaag de dag doet Knorr® dit nog steeds met dezelfde toewijding en passie waarmee Carl Heinrich Knorr dit avontuur is gestart. De authentieke smaken en recepten van Knorr® zorgen voor tevreden klanten die we over de hele wereld bedienen.

Hier om u het beste aan te bieden !

Tijdsbesparing en efficiëntie in de keuken zijn essentieel voor professionele chefs. De kant-en-klare vloeibare basissauzen van Garde d’Or zorgen voor snelle bereidingen van hoge kwaliteit. Bovendien, deze klassiekers zijn ideaal voor je Takeaway & Delivery gerechten: kunnen perfect opgewarmd worden in de microgolf door de eindklant.

Ga aan de slag met Knorr® Garde d’Or ! Ontdek dit heerlijke recept voor gegrilde zalm, geblakerde prei en asperges afgewerkt met de Knorr® Garde d’Or Hollandaise Saus. Door de asperges en de prei kort af te branden krijgen ze een unieke smaak en met de Knorr® Garde d’Or Hollandaise Saus creëer je een mooie balans in jouw gerecht.

Geniet in mei van 10 % korting op bepaalde Knorr® Garde d’Or sauzen. Wil je graag meer weten over de promo ? Klik dan hier.

Meer inspiratie nodig? Ontdek talloze recepten met onze Knorr® Garde d’Or vloeibare basissauzen op onze website en verras je klanten met originele, smaakvolle en eenvoudige recepten!

22_UNIL_32611_Banner_GardeDor_1280x600