Bicky st(e)unt de frituren met duizenden waardebonnen

Snackblad Bicky st(e)unt NL 614×346

Met ‘Bicky St(e)unt’ deelt Bicky de komende maanden duizenden waardebonnen uit aan consumenten die in de frituur een aankoop doen. Met deze scan-en-winwedstrijd zorgen ze voor extra verkoop en nóg meer tevreden klanten. En best van al: intekenen voor deze actie is gratis. Géén aankoopverplichting dus en de bonnen vergoeden ze terug in B’eats.

Make your frietkot great again!
De actie zelf is eenvoudig: klanten nemen deel door de QR-code op de actiematerialen te scannen. Wanneer ze bij jou frietjes kopen en (veilig in hun kot) een leuke foto van hun bestelling bezorgen, maken ze kans om te winnen. Elke dag delen ze 50 waardebonnen (t.w.v. €10) uit. Dat zijn dus heel wat kansen om te winnen!
Wanneer je klanten een waardebon winnen, kunnen ze die gebruiken in je zaak. Jij scant de QR-code via de MyB’eats-app en krijgt van hen 100 B’eats in ruil. Alleen maar voordelen!

Registreer je zaak en profiteer mee!

Wil je meedoen? Schrijf je zaak vandaag nog in via bicky.be/bickystunt en je ontvangt het actiepakket zo snel mogelijk. Bovendien plaatsen ze je zaak ook op hun online kaart met deelnemende zaken. Zo kan iedereen je frituur meteen terugvinden. De actie loopt van 20/04/2020 t.e.m. 30/06/2020 of zolang de voorraad strekt.

Schrijf je nu in!