Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Brand bij Lantmännen Unibake (Pastridor)

Er is een brand geweest woensdagavond 17 juni op de site (productie en magazijn) van Lantmännen Unibake (Pastridor) te Londerzeel. Hierbij is de volledige productie vernietigd en is een groot deel van de voorraad verloren gegaan.

lantmannen

 

 

 

 

 

 

In deze productiesite werden hoofdzakelijk stokbroden en piccolo’s van verscheidene lengtematen en gewichten geproduceerd. Samen met de grossiers, stelt Lantmänen alles in het werk om de continuïteit van de leveringen van deze producten te voorzien.
Zoals u weet beschikt Lantmännen Unibake als de nummer 2 in bake off in de wereld naast de getroffen fabriek in Londerzeel nog over 23 andere productiesites :

• België:
– Ganshoren (Brussel) : productie van pistolets, bagnats,sandwich, mini assortimenten
– Moeskroen : viennoiserie (koffiekoeken) en worstenbroodjes
• Lantmännen Unibake’s zusterbedrijven:
– Hamburger broodjes, danish pastry, hartige producten

Vanuit hun schaalgrootte en met het netwerk van Lantmännen Unibake doet men er alles aan om de verdere gevolgen van de brand in de loop van de volgende weken verder voor u te beperken. In deze fase zou het kunnen dat de door U vertrouwde Pastridor producten in een blanco dan wel Schulstad verpakking kunnen aangeleverd worden aangezien deze producten op voorraad stonden voor export en Lantmännen nu voorrang geven aan hun eigen Foodservice markt.
Voor alle informatie met betrekking van beschikbaarheid van hun producten, kunt u zich wenden tot uw grossier of hun sales medewerkers. Volg aub ook de website voor de laatste update: www.pastridor.be
Lantmännen Unibake wil u verder bedanken voor de massale steunbetuigingen die ze van u mochten ontvangen. Dit geeft hun veel energie om er volop voor te gaan en sterker terug te komen als ooit ervoor. Lantmännen Unibake wil zich ook graag verontschuldigen voor alle eventuele ongemakken die de brand bij u veroorzaakte.