De Romeo’s hebben hun eigen frituursnack voorgesteld.

de romeo’s

de romeo's 2Vanaf dinsdag 14 februari, Valentijn dus, startte vleesproducent Vanreusel officieel met de verdeling van meer dan 300.000 worsten, verspreid over maar liefst 4.000 Vlaamse frituren. Wie zijn geliefde dus op een etentje wilde trakteren, kon meteen in de frituur terecht.
De Romeo’s Frikandel XXL werd in Het Friethuis in Roosdaal door de drie zangers zelf voorgesteld, in het bijzijn van verschillende BV’s. Gunther, Chris en Davy zijn zelf heel tevreden met het resultaat. “Dit is werkelijk de grootste worst die je in de frituren kan vinden, en daar willen we géén statement mee maken”, zegt Gunther lachend.

“Het uitbrengen van onze eigen frikandel was een ideetje van de platenmaatschappij om onze nieuwe plaat extra te promoten. Op die plaats garanderen we heel wat Vlaamse ambiance. En er is niets beter voor de Vlaamse ambiance dan een goeie frituur”, zegt Chris.
Het trio is zelf alvast fan van De Romero’s Frikandel XXL. “Het smaakt wat pittiger dan een gewone curryworst”, zegt Gunther. “Wanneer we na een van onze shows een frietje gaan steken, bestellen we zelf ook altijd onze frikandel”, zegt Davy lachend.
Wie de Frikandel XXL van De Romeo’s wil proeven, kan nu in de Vlaamse frituren terecht. De worst zal niet in de winkelrekken verschijnen.