De Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger

Unilever Food Solutions is verheugd om haar nieuwste innovatie met jou te delen: de Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger! Dit product is een revolutie in de wereld van plantaardige opties voor de Belgische horeca en frituristen.
De Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger is het ultieme veganistische alternatief voor de premium gepaneerde kipburger, op basis van soja. Zorgvuldig ontwikkeld met een textuur en smaak die geïnspireerd zijn op vlees van dierlijke oorsprong, biedt deze burger een ongeëvenaarde ervaring voor liefhebbers van knapperigheid en smaak.

Wat maakt deze burger zo speciaal? Niet alleen is het product geschikt voor een veganistisch dieet, maar ook een bron van voedingsstoffen. Rijk aan vezels en eiwitten, biedt de burger ook belangrijke voedingsstoffen zoals ijzer en B12. Dit betekent dat je klanten niet alleen genieten van een heerlijke maaltijd, maar ook een voedzame keuze maken.

Daarnaast is de Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger verpakt in handige dozen van 1,8 kg, met maar liefst 20 stuks per doos. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om op voorraad te houden, maar ook om efficiënt te werken in jouw keuken. Je bewaart ze namelijk in de diepvries.
Wij geloven dat dit product een waardevolle toevoeging is aan jouw assortiment. We kunnen niet wachten om te horen hoe jouw klanten reageren op deze heerlijke nieuwe vegan snack. Neem contact op met jouw vertegenwoordiger van Unilever Food Solutions of bezoek de ufs.com website voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen via de webshop.