Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Experience Center Hakvoort Professional en Homint opende in Venlo

De showrooms van Hakvoort Professional en Homint in Venlo zijn verbouwd tot Experience Center. Onlangs vond de officiële opening plaats welke werd omlijst door een Experience Day. De bezoekers kregen een ‘kijk in de keuken’ van de beide bedrijven die o.a. turn-key projecten voor professionele keukens en horeca inrichtingen realiseren. Vele toonaangevende merken werkten mee aan deze dag waarbij demonstraties, workshops en proeverijen werden gegeven.

Het Experience Center werd officieel geopend door mede-directeur Teun Hakvoort, vestigingsmanager Nils Timmermans en wethouder Erwin Boom van Economie, Arbeidsmarkt en Hoger Onderwijs. De wethouder had tijdens zijn speech lovende woorden voor Hakvoort Professional en Homint. Hij gaf tevens het startsein voor de onthulling van een levensgrote verbeelding van de geschiedenis van de bedrijven in Venlo.

 

Efficiëntie in de horeca- en grootkeuken is een onderwerp van deze tijd. Tijdens de Experience Day liep dit als rode draad door de demonstraties en workshops. Er werd een dicussieforum georganiseerd waarbij werd gedebatteerd over de stelling: ‘Keukenstress bestaat anno 2019 niet’. Door de toepassing van de juiste apparatuur en technieken ontdekten de bezoekers dat hierin een slag te slaan valt. Ook de stands van de leveranciers sloten bij dit onderwerp aan.

Horeca- en projectinrichter Homint gaf de bezoekers alvast een vooruitblik op de interieurtrends van 2019. Rijke materialen, sprekende kleuren en organische vormen springen daarbij in het oog. Er werden inrichtings- en kleuradviezen gegeven die de bezoekers direct in hun zaak kunnen toepassen.