Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Friethuisje Zelzate is winnaar reischeque

De winnaar van de felbegeerde Bickyreischeque is gekend. Familie Bidoli uit het Oost-Vlaamse Zelzate is de gelukkige winnaar.

foto bicky brasil

 

 

 

 

 

 

Zoonlief had van bij het begin van de lancering van de Bicky Brasil meegedaan met de wedstrijd en moest nog een paar weken afwachten om te weten of het hem gelukt zou zijn of niet.

Toen hij bericht kreeg van Bicky dat hij de gelukkige winnaar was, kon de pret niet op. Donderdag 10 juli werd de cheque overhandigd in hun favoriete frituur: ’t Friethuisje te Zelzate bij Nancy, waar ze hun Bicky Brasil kopen.  ’t Friethuisje Zelzate is trouwens een officiële Bicky Dealer. Vertegenwoordiger van dienst Christophe Vandaele mocht de cheque overhandigen. Een glaasje heerlijke bubbels en de Bicky Brasil chipjes mochten niet ontbreken.

Waar de reis naartoe gaat, wanneer en wie er allemaal mee mag, dat moet de familie Bidoli nog bekijken. Eén ding is zeker: iedereen van het gezin mag mee beslissen. Uitbaatster Nancy van ’t Friethuisje Zelzate zal alvast haar koffer klaarzetten voor het geval er nog een plaatsje vrij is .

Wij wensen de Familie Bidoli veel plezier toe en hopen alvast een kaartje te mogen ontvangen.
Een goede reis vanwege het hele Bicky-team, PACO en vanwege alle medewerkers van ’t Friethuisje Zelzate.