Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Hallenaar scheert logo van bicky burger in borsthaar

Kevin Paternoster (32) uit Halle mag een jaar lang gratis Bicky Burgers eten.

Kevin_Paternoster_2.jpg.h380De vriendin van de man schoor het Bicky-logo in zijn borsthaar na de oproep van het hamburgermerk op de sociale netwerksite Facebook. “Ik twijfelde niet toen ik die uitdaging zag verschijnen”, zegt Kevin.

De mensen van Bicky zakten woensdagavond 20 augustus af naar frituur Den Tipzak aan de Brusselsesteenweg in Halle. Daar overhandigden ze een honderdtal bonnetjes waarmee Kevin tot augustus volgend jaar Bicky Burgers kan bestellen in de frituur. “We hebben het zo uitgerekend dat hij er drie per week kan eten”, klinkt het bij Bicky “Maar we houden er rekening mee dat Kevin een vriendin heeft. Die mag ook mee eten natuurlijk.”

Het Bickyverhaal van Kevin begon in juli. Een bericht over de ‘mankini’, een trend waarbij mannen een bikini in hun borsthaar scheerden, raakte verspreid op de sociale media en het bracht het marketingteam achter de Bicky Burger op een idee. Via de Facebookpagina lanceerde het merk een oproep aan de fans om als eerste een Bicky in het borsthaar te scheren. “Toen ik de uitdaging las, twijfelde ik niet. Mijn vriendin Vanessa wilde helpen en dus printten we na het werk het logo op een A4 af. Dat paste net op mijn borstkas. Eerst heeft ze het ontwerp ruw geschoren en nadien mooi afgewerkt.”

 

Bloot bovenlijf
Knap werk dachten ze bij Bicky en toen Kevin de foto postte kreeg hij al snel reactie. Hij wordt nu beloond met een jaar lang gratis hamburgers. “Vrienden van me zeiden dat ik geld moest vragen aan Bicky omdat ik hen zoveel reclame oplever. Ik stond met mijn foto plots zelfs in de Joepie zonder dat ik het wist. Maar om het geld is het me niet te doen. Het is gewoon een leuke grap en met die hamburgers ben ik al heel tevreden. Dat ik nu plots in ontbloot bovenlijf overal opduik stoort me niet. We hebben er om gelachen.”

Kevin koos er zelf voor om de hamburgers in frituur Den Tipzak te bestellen. “Ik eet bij elk frituurbezoek een Bicky en hier zijn het echte”, is de uitleg van Kevin. “Vooral de krokante ajuintjes maken het af. Ik denk toch dat ik al snel elke week een Bicky eet. Maar ik ga er dit jaar zeker ook geen drie per week eten. Dat zou wat overdreven zijn.” Daarom trommelde Kevin woensdagavond zelf nog snel enkele vrienden op die meteen door hem getrakteerd werden op een hamburger. Uitbater Yvan De Guillaume van Den Tipzak serveerde iedereen nog een glaasje champagne. “Ik had beloofd om zelf voor de gelegenheid ook het logo in mijn borsthaar te scheren maar ik had het te druk en het is er niet van gekomen”, gaf Yvan nog mee.