Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

La William vindt zijn 1L verpakking opnieuw uit!

De familieonderneming La William uit het Brabantse Londerzeel die al meer dan 55 jaar garant staat voor sterke, authentieke producten van eigen bodem en een uitstekende service naar frituristen en horeca uitbaters heeft zijn 1L verpakking volledig heruitgevonden.

Zo heeft de nieuwe 1L tube van het merk een volledig andere vorm en uitstraling gekregen. Deze nieuwe look zorgt voor een verbeterde herkenbaarheid en leesbaarheid van het etiket en type saus. Ook werd er gekozen voor een duidelijkere kleurkeuze die een goed onderscheid maakt in het ruime aanbod sauzen. Naast de nieuwe look is ook de ergonomie van de tube verbeterd, de nieuwe verpakking heeft een stevigere grip, een meer nauwkeurige dosering van saus, een verbeterde stabiliteit en een hoger gebruiksgemak. Onder het motto “Alles voor de smaak!”, blijft vervolgens – dankzij de hoogkwalitatieve, nieuwe, ergonomische verpakking, – de smaak nog beter behouden en wordt de houdbaarheidsduur verlengd.

Als extra verrassing voor haar chefs verwelkomt La William dit voorjaar weer 2 nieuwe smaken in het 1 liter gamma. Zo brengt La William een zuiderse saus uit op basis van verschillende groentjes & honing die ideaal bij kip & gevogeltegerechten past. Maar daarnaast ook een saus die perfect bij vis, schaaldieren en groenten past. La William streeft ernaar steeds vernieuwende producten op de markt te brengen waarmee elke professional het verschil kan maken.