Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Limburgse frituur pakt felbegeerde frituurtitel

Ronny Voortmans en zijn echtgenote Peggy Thielens schrokken zich donderdagavond een hoedje. Niemand minder dan de allerbeste Belgische doelman aller tijden, Jean Marie Pfaff, stapte totaal onverwacht hun zaak binnen. Met in zijn kielzog een schare journalisten en fotografen.

frituur van het jaar 1

Pas toen El Sympatico duidelijk maakte dat de persbelangstelling voor één keer niet voor hem was, hadden de uitbaters door wat er gebeurde…   De legendarische keeper kwam hen vertellen dat hun frituur een consumentenstemming onder kwaliteitsfrituren won. Het drong tot hen door dat hun jarenlange inspanningen om een topzaak uit te bouwen, eindelijk werden bekroond.
Frituur Frietboetiek uit Meeuwen-Gruitrode is Best-Frit frituur van het jaar 2014. Een titel met betekenis. Vorig jaar won Frituur De Brug uit Wijnegem de titel. En dat legde hen geen windeieren, want tot vele maanden later kwamen klanten uit alle Vlaamse windstreken de beste frietjes proeven. Af en toe werd er zelfs buitenlands bezoek gesignaleerd. Vermoedelijk overkomt dat nu ook de uitbaters van Frietboetiek.  “Natuurlijk zijn we trots op deze prestigieuze titel”, zegt Ronny fier. “Wij streven al jaren naar de beste kwaliteit. En we zoeken nog altijd naar beter. Wij zijn er van overtuigd dat frietjes bakken een ambacht is. Het is vakwerk dat je moet leren. En zoals elke vakman leren wij nog elk jaar bij. Daarom vroegen we ook een erkenning bij Best-Frit. De ganse sector, ook de leveranciers, weten dat hun normen de allerstrengste zijn.
Wij zijn trots dat wij die erkenning haalden. En wij zijn telkens opgelucht en trots als wij na de onverwachte controles weer een goed resultaat halen. Uitgerekend een week geleden vierden we onze tiende verjaardag met deze zaak. Met elke dag een gratis attentie voor onze klanten. Want we waren al meermaals tweede in deze competitie. Eindelijk lukt het ons de titel te halen! Ik ben dolblij, ook voor mijn vele supermedewerkers!”