Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Lookalike Prins Filip brengt goed nieuws!

Beste Best Frit frituur De Brug '13-30 kleine res

Lookalike Prins Filip brengt goed nieuws!

Tom van Mol en Veerle Franssende uitbaters van Frituur De Brug in Wijnegem schrokken zich woensdagavond een hoedje. Het leek alsof de toekomstige Koning hun frituur bezocht. Dat bleek iets te hoog gegrepen. Maar toen bleek dat de lookalike van Prins Filip kwam vertellen dat hun frituur een consumentenstemming onder kwaliteitsfrituren won, was het geluk compleet.
De Brug is Best Frit-frituur van het jaar 2013.

“Natuurlijk zijn we trots op deze prestigieuze titel”, zeggen Tom en Veerle. Zij staan al vele jaren achter de toonbank van hun zaak aan de Turnhoutsebaan in Wijnegem. “Wij streven al jaren naar de beste kwaliteit. En we zoeken nog altijd naar beter. Wij zijn er van overtuigd dat frietjes bakken een ambacht is. Het is vakwerk dat je moet leren. En zoals elke vakman leren wij nog elk jaar bij. Daarom vroegen we ook een erkenning bij Best Frit. De ganse sector, ook de leveranciers, weten dat hun normen de allerstrengste zijn. Wij zijn trots dat wij die erkenning haalden. En wij zijn telkens opgelucht en trots als wij na de onverwachte controles weer een goede halen.”

De winnaars mogen de  titel ‘Best Frit – frituur van het jaar’  een jaar lang gebruiken in hun publiciteit. Naast een trofee en een raamsticker, winnen ze ook 250 euro aan producten. Frituur De Brug won de verkiezing waarvoor meer dan 30.000 unieke stemmen werden uitgebracht, met meer dan 2000 unieke voorkeurstemmen.

Eén van die duizenden kiezers, Lieve Somers uit Essen, mag als beloning voor haar medewerking vanaf 21 juli een jaar lang gratis friet mag eten in de Best Frit-frituur van haar keuze. De consumenten die online stemden, mochten ook commentaar geven. Zo schreef klant Hans Depuydt over Frituur De Brug: “Wij halen hier reeds frieten sinds +- 18 jaar. Toen bestond de frituur uit 1 container en moest je buiten aanschuiven. Na verloop van tijd kwam er een container bij en kon je binnen wachten, een paar jaar later waren het 3 containers en kon je binnen zitten aan tafeltjes. Uiteindelijk zitten ze nu sinds een 10 tal jaar in een rijwoning op 20m van hun oude plaats. Elke keer zijn ze heel vriendelijk, ze hebben vast personeel en iedereen die in de buurt woont, gaat daar zijn frieten halen. Ze zijn gewoon de BESTE!”