Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Nieuwe frituurolietester testo 270

Ktesto-270-1_izwaliteit van de olie verzekeren & kosten besparen.

De vernieuwde frituurolietester testo 270 is een handig toestel voor de snelle controle van frituurolie en -vet. Hiervoor wordt %TPM “Total Polar Materials” (m.a.w. totaal aantal polaire deeltjes) van de olie gemeten en weergegeven als percentage. De polaire deeltjes geven informatie over de verbruiksgraad en de kwaliteit van de frituurolie. Als de olie verouderd is, is de TPM waarde verhoogd. Een té hoog gehalte kan leiden tot verteringsproblemen en zal een slechte invloed hebben op de gezondheid. Door regelmatige controles met de testo 270 kan dit voorkomen worden.

Daarnaast zorgt frituurolie die te snel vervangen wordt en die nog steeds kan gebruikt worden, voor onnodige kosten. De vernieuwde testo 270 valt op door zijn nieuw robuust design waardoor de handen beter beschermd zijn tegen de hete olie. Het duidelijk alarm via een gekleurd display maakt een controle van de kwaliteit nog eenvoudiger: een groen display betekent dat de TPM-waarde OK is, een oranje kleur betekent dat de grenswaarde bijna behaald wordt en rood betekent dat de grenswaarde overschreden is. De grenswaarden kunnen zelf ingesteld worden.

Voordelen van de frituurolietester testo 270:

  • Ergonomisch en robuust design waardoor de gebruiker tijdens het meten niet wordt blootgesteld aan de hitte van de olie
  • De tester is afwasbaar onder stromend water (IP65)
  • Een duidelijk alarm via een gekleurd display: het display
  • krijgt een ander kleur naargelang de alarmgrenswaarde
  • Het display is veel groter waardoor het makkelijker afgelezen kan worden
  • Kalibratie kan uitgevoerd worden door de gebruiker

Ter gelegenheid van de beurs Horeca Expo (15/11 tot 19/11 in Flanders Expo, Gent) ontvangt u bij aankoop van de frituurolietester testo 270 een gratis kernthermometer testo 106 (t.w.v. €49).
Ontdek deze frituurolietester en al onze andere meettoestellen en promoties op de beurs Horeca Expo, stand 7115!