Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Pauwels lanceert website voor professionals in foodservice

Als sauzenfabrikant is Pauwels actief in verschillende sectoren: van sauzen met private label voor retail, export en de voedingsindustrie tot haar eigen merk in foodservice. Voor die laatste doelgroep, professionals in foodservice, lanceren ze nu een gloednieuwe website op maat voor de professionele gebruiker: www.pauwels-sauces.be.

Met deze nieuwe website lanceert Pauwels Sauzen een website voor food professionals op zoek naar de lekkerste koude sauzen, vetten en vinaigrettes. Zo kan de vakman voortaan vanuit zijn zetel, vanop het terras of zelfs vanop vakantie ontdekken welke van hun meer dan 40 smaakvolle sauzen een plaats verdienen in uw zaak.

Meer dan productinformatie alleen

Wie op www.pauwels-sauces.be op zoek gaat naar het assortiment sauzen, kan beroep doen op vier categorieën: MayonaiseKetchupSpeciaalsauzen zoals AndalouseTartaar of Mammouth en Overige sauzen waaronder hun bieslook en yoghurt vinaigrette. Bewaaradvies, ingrediënten, allergenen, vo

edingswaarden en serveertips van hun eigen sauzenmerk: u vindt het voortaan allemaal op www.pauwels-sauces.be!

Maar de site is meer dan een groot online uitstalraam. Er staan immers ook serveertips en suggesties op waar professionals inspiratie kunnen uithalen om hun eigen menu aan te dikken. Ook artikels over ingrediënten, acties voor bepaalde producten, foto- en videoreportages van klantbezoeken of van events worden met regelmaat van de klok geüpload op de nieuwe site. Op die manier wil de webstek de kans bieden om te leren uit ervaringen van collega’s.

Ga naar www.pauwels-sauces.be en ontdek het allemaal zelf.