Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Top Food Group

Restofrit, ISPC en Interfrost Foodservice bundelen hun krachten in Top Food Group

Op 16 september 2013 werd Top Food Group cvba opgericht. Deze overkoepelende organisatie bundelt drie belangrijke spelers in de Belgisch-Luxemburgse Foodservice markt, met name Interfrost Foodservice cvba, ISPC International en Resto-Frit cvba. Interfrost Foodservice cvba en Resto-Frit cvba zijn twee aankoopondernemingen met een lange traditie in samen aankoop voor de horecasector.. ISPC International is een gevestigde waarde voor de Belgische horecaprofessional en biedt in haar twee vestigingen een groot aanbod aan delicatessen en specialiteiten uit binnen- en buitenland.

Binnen de huidige economische context en met een steeds groeiende concurrentie vanuit de sector van de hypermarkten, drong een samenwerking op grote schaal zich aan. Met de start van Top Food Group bundelen zich een 40-tal horecagroothandels uit zowel België als het Groothertogdom Luxemburg.

De doelstelling van deze samenwerking is een nog betere service aan een competitieve prijs te garanderen aan de meer dan 30.000 klanten van de aangesloten horecagroothandelaars. Het streven naar een win-win situatie voor beide partijen resulteert in een loyaal en trouw partnerschap. In een moeilijk leefbare economie is het samenwerken met een sterke partner voor vele horecazaken van kapitaal belang.

Deze overkoepelende samenwerking zal de persoonlijke verkoopstrategie en de eigen accenten van elke individuele groothandelaar met betrekking tot service en kwaliteit niet beïnvloeden. De drie aangesloten partijen behouden hun eigen karakter.

De teams van de partners zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking. De start van Top Food Group is een positief signaal, waarnaar de sector reeds lang op zoek was. De samenwerking tussen Interfrost Foodservice cvba , ISPC International en Resto-Frit cvba is een sterk signaal van hun onvoorwaardelijk vertrouwen in een leefbare Belgisch-Luxemburgse Horecamarkt.

De drie partners waarborgen een betrouwbare service aan hun professionele horecaklanten en kijken samen positief naar de toekomst!

Gezamenlijk vertegenwoordigen de leden van Top Food Group  een omzetcijfer van ruim een half miljard euro waarmee ze een sterke positie in de Foodservice Sector veroveren.