Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Topking bewerkt zelf Belgische markt

Topking is producent van bekende merken zoals Vlammetjes®, KaasTengels®, Vuurvreters®, VlamPijpen®, VlamTosti®, Vlam-Panini® en Vlammensaus®. Wat in 1982 aan de keukentafel begonnen is, is uitgegroeid tot een strak geleid productiebedrijf dat aan de hoogste eisen voldoet.

Tot voor kort heeft Topking de Belgische markt bewerkt met behulp van een Belgische onderneming. Hier is echter verandering in gekomen, Topking is nu zelf actief aanwezig op de Belgische markt. Om deze aanwezigheid kracht bij te zetten is gezocht naar een vertegenwoordiger. Deze is gevonden in Ulrik Van Pé  als Belgisch aanspreekpunt.  Hij is diepgeworteld in de Belgische Foodservice branche en heeft hier een brede ervaring opgedaan. Momenteel wordt hij ondergedompeld in de wereld en het assortiment van Topking alvorens hij een Vlammende start zal gaan maken!

DrukwerkWanneer u meer te weten wil komen over het bedrijf of het Topking assortiment  kunt u contact opnemen met Ulrik. Hij is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 (0) 471 67 54 69. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar u.vanpe@topking.be.