Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Vanreusel introduceert HOT-range in de Horeca

Vanreusel introduceert een volledig nieuwe range aan pikante snacks voor de horeca. Door een groeiende globalisering komen consumenten meer en meer in aanraking met andere kruiden en pepers die veelal pikanter zijn dan de consument gewoon is. Om hierop in te spelen heeft Vanreusel de zgn. ‘HOT range’ ontwikkeld.

De HOT range bestaat uit een 6 tal bestaande snacks, aangevuld met 2 nieuwe snacks. Alle 8 snacks zijn voorzien van een nieuwe eigentijdse verpakkingslijn en zijn gerankt van 1-5 pepertjes, die de pikantheid van de snack weergeeft. Hoe meer pepertjes des te pikanter de snack. De 6 bestaande snacks (Belcanto, Belcanto Extra, Maxi kipbelcanto, Pikante Gehaktstaaf, Best Ball pikant en de Crizly) zijn enkel van een andere verpakking voorzien, de recepturen zijn ongewijzigd.

Naast de 6 bestaande snacks worden er vanaf half november 2 nieuwe pikante snacks aan toegevoegd. Dit zijn de Belcanto Xtreme en de Belcanto Burger.   De Belcanto Xtreme is een  Line Extension van de bekende Belcanto Extra (kip/rund receptuur) en is gerankt met 5 pepertjes. Een zéér pikante snack voor de échte hot-lovers onder ons. Voor het onderscheid met de standaard Belcanto is deze snack zo’n 2 cm kleiner en iets roder van kleur.

 

De Belcanto Burger is ook een Line Extension van de Belcanto Extra (kip/rund) en is gelijk aan de standaard Belcanto gerankt met 3 pepertjes. Een heerlijk gekruide en medium pikante hamburger.  www.vanreusel.eu