Anda Sauces viert 40 jaar sausbeleving!

Anda Sauces is trots om dit jaar haar 40-jarig jubileum te vieren. Al vier decennia lang zijn wij dé partner voor frituren en horecazaken die op zoek zijn naar hoogwaardige sauzen met een unieke smaakbeleving.

Van ambachtelijke start tot innovatieve smaakmaker

Wat begon als een klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sausindustrie. Met een passie voor smaak en kwaliteit ontwikkelen wij voortdurend nieuwe en innovatieve sauzen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Samen vieren, samen proeven

Om ons jubileum te vieren, willen we graag samen met jullie proosten op de toekomst. Daarom organiseren we een unieke wedstrijd waarbij frituren en horecazaken kans maken op 1 jaar lang gratis saus!

Hoe kan je deelnemen?

1. Scan de QR code en schrijf je in via het digitale formulier
2. Vul je gegevens in, zodat we je kunnen bereiken als je de gelukkige winnaar bent
3. Like ons op Facebook en/of Instagram

De winnaars

Deelnemen kan tot 1 augustus 2024. 5 winnaars worden willekeurig gekozen in augustus. De winnaar mag gedurende 1 jaar lang 40L saus (naar keuze) per maand gratis bestellen bij Anda Sauces.

Bedankt voor uw trouwe partnership

Wij waarderen uw vertrouwen in Anda Sauces enorm. We kijken ernaar uit om de komende jaren samen te blijven groeien en u te blijven verrassen met onze smaakvolle sauzen.

Proost op 40 jaar Anda Sauces!