Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Bicky ontfermt zich over blokkende student

Studeren, da’s maandenlang van het ene kotfeest naar de andere fuif dansen. Tot je examens eraan komen en de blokperiode begint…Bij Bicky beseffen ze maar al te goed dat ze hun trouwste publiek, het studentenvolk, in die periode wat extra in de watten moeten leggen. Dat doen ze met de Bicky Blok Breaks, een reeks acties die de saaie blokweken wat luchtiger, interessanter en meer Bicky maken. Een tip van de sluier: 

De Bicky Blok Klok: een middel om beter te amuse… euh, studeren

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat we ons het best concentreren door om de 52 minuten blokken 17 minuten pauze te nemen. Op bickyblokklok.be helpen we de student om op dat ideale tempo te studeren. Om de 52 minuten krijg je er 17 minuten pauze voorgeschoteld, gevuld met het zotste dat het internet te bieden heeft. Onderscheiding gegarandeerd!

Steek je cursus in de fikkie voor een gratis Bicky

Aan het eind van de blok volgt er een welverdiende Bicky-BBQ, waar studenten worden getrakteerd op een gratis Bicky Burger. Het enige waar zij voor moeten zorgen is dat het vuur voor de hamburgers blijft branden. En dat kan alleen door voldoende cursussen of nota’s in het heilige vuur te komen werpen.

Bicky ontfermt zich dus ook over uw frituur door alle studenten nog meer zot van Bicky te maken en naar uw frituur te loodsen. Alle informatie over de Bicky Blok Breaks vind je op de Bicky Facebook-pagina.