De Vergeten Snack is Back! van Mora

Euh… Mora Vergeten Snacks? Dat zijn de unieke snacks van Mora die in een beetje in de vergetelheid geraakt zijn. Denk maar aan de Ragoezi®, (mini) Lucifer® en Taco Bocado®. Deze snacks van Mora zijn minder bekend, maar daarom niet minder lekker. Tijd dus om deze snacks weer onder de aandacht te brengen.

De Mora Lucifer®

Eigenlijk is de Mora Lucifer® geen vergeten snack, maar juist een onvergetelijke ervaring. Want het is zeker geen flauwe hap, deze Kipkorn® met knalrode kop. De snack lijkt –de naam zegt het al- op een lucifer en bestaat uit een vulling van zachte kip met spicy pepers, een krokante laag van cornflakes en een extreem hete punt. Zet ‘m op de kaart en hij gaat vast als een lopend vuurtje.
Liever een Lucifer® om te delen? Dat kan! Er bestaat namelijk een Mini Lucifer®, te serveren per 4 stuks in het originele bakje dat er bij hoort.

De Mora Ragoezi®

Wat de rundvleeskroket kan, kan de Ragoezi® ook: gasten verleiden (en verblijden) met een smeuïge ragoutvulling. Deze opvallende, driehoekige snack heeft een heerlijk romige vulling van kippenragout met hamblokjes, groenten én een krokante korst. Net even anders, net zo lekker.

De Mora Taco Bocado®

De Taco Bocado® is een pittige, Mexicaanse snack die wat originaliteit en pit op je kaart kan brengen. Met een rijke vulling van malse kip en verse groente is het driehoekige, krokante flensje bijna een maaltijd op zich. Een fiësta bij de frietjes, maar ook origineel als snackdeal of in een Mexicaanse themaweek.

Kortom, de Vergeten Snacks van Mora zijn ideaal om je mee te onderscheiden! Vervang die hamburger-deal dus eens voor een Lucifer®-maandmenu en verras je klanten!
Er loopt trouwens een tijdelijke promotie op deze Mmm… snacks van Mora. Meer weten? Kijk dan snel op: https://be.vangeloven.com/mora-vergeten-snacks of neem contact op met jouw Mora vertegenwoordiger.

Mora KV 1200×600 NL