Dunnere frites bij Farm Frites, nog knapperiger!

Bij Farm Frites geloven we in het creëren van culinaire ervaringen die je gasten nooit zullen vergeten. Daarom presenteren we met trots onze Finest Super Fine Fries 5mm - een ware verrijking voor de menukaart. Het is een sensatie voor de zintuigen die je gasten keer op keer zal betoveren.

Met Finest Super Fine Fries voeg je écht iets bijzonders toe aan je menu. Deze 5mm frites zijn gemaakt van de allerbeste aardappelen, bieden een rijke smaak en voegen een krokante bite toe aan je gerechten. Dankzij hun unieke dunne snijmaat zijn ze een uitstekende aanvulling op je menu. Ze zijn niet alleen te serveren als bijgerecht, maar ook als topping op uw bestaande gerechten of als basis voor nieuwe gerechten.

Pure aardappel
Bij Farm Frites gebruiken we alleen de beste aardappelrassen, waaronder de beroemde Lady Anna, Innovator en Markies. Deze aardappelen, geselecteerd op hun extra groot formaat en uitgesproken aardappelsmaak, zorgen voor de unieke kwaliteiten die onze Finest frites producten kenmerken.

Portievoordeel
We begrijpen dat efficiëntie en kostenbeheersing belangrijk zijn in de keuken. Daarom bieden onze langere en dunnere frites je meer porties per kilo, zodat je niet alleen je gasten verwent met kwaliteit, maar ook je winst maximaliseert.

Eindeloze Mogelijkheden
De unieke dunne snijmaat van 5mm maakt onze Finest Super Fine Fries veelzijdig inzetbaar. Natuurlijk zijn ze perfect als bijgerecht, maar ze schitteren ook als topping op je bestaande gerechten of als basis voor nieuwe culinaire creaties. Stel je eens voor: een sappige biefstuk, een smeuïge sandwich, of een dampende kom soep, allemaal verrijkt met de heerlijke crunch van onze Finest Fries.

Of je nu een restaurant, café, brassie, kebabzaak of foodtruck runt, Farm Frites Finest Super Fine Fries zijn de perfecte aanvulling op je menu. Ze bieden een ongeëvenaarde smaak, veelzijdigheid en portievoordeel, allemaal verpakt in handige zakken van 1,5 kg. Ontdek de Excellence van Farm Frites Finest Super Fine Fries en laat je gasten genieten van de ultieme frietervaring!

Horeca Expo Gent
Nieuwsgierig?
Kom proeven en bezoek ons op Horeca Expo Gent!
19 – 22 november 2023 | Stand 7320