Een zotte scanactie met een waanzinnige hoofdprijs!

ANDR_084 Banners website mailing 1200×600 – NL

Henny’s, Delizio, Devos & Lemmens, Coertjens en Dipp slaan de handen in elkaar voor een zotte scanactie op MyB’eats! Als fervente partners van de Belgische frituur verwennen wij jou met extra Bonus B’eats bij aankoop van onze producten. Dat doe je door pakketten van onze merken te kopen én te scannen via de MyB’eats-app.

De prijzenpot? B’eats, B’eats en nog eens B’eats!

Iedereen valt in de prijzen, want een productpakket is 20 Bonus B’eats waard. Kies je voor een pakket met producten die je nog niet eerder kocht? Dan krijg je zelfs 50 Bonus B’eats én 10 Bonus B’eats boven op elke extra productscan van dit merk. Katsjing!

Maar daar stopt het niet. Want iedereen die van minimaal drie verschillende merken een productpakket scant, maakt kans op onze fantastische hoofdprijs …

Tot € 5.000 korting voor jouw klanten, op onze kosten!

In de buurt van de winnende frituur delen we in totaal 1.000 kortingsbonnen uit t.w.v. € 5. Da’s zot veel reclame en een boost voor je verkoop. En wij betalen alle korting die je uitdeelt helemaal terug. Naast de hoofdprijs maken ook twee andere frituren kans op een zotte promo: 100 bonnen t.w.v. € 5!

Deelnemen? Makkelijk!

De scanperiode loopt van 01/09/2023 t.e.m. 17/11/2023. Log in op de MyB’eats-app, klik op de banner en koop een productpakket van één of meerdere merken. Je hebt per merk de keuze uit 2 of 3 pakketten. Scan de producten nadien via de MyB’eats-app en de Bonus B’eats worden meteen aan de teller van het merk toegevoegd.

Alles eens in detail nalezen? Surf naar de website en ontdek alle info!