Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

Friturist naar Tenerife na 35 jaar zonder dag vakantie

neckermann

Frituuruitbater Roger Devidt (59) van frituur Gulden Sporen in Lotenhulle kreeg van reisagent Neckermann een gratis reis naar Tenerife. Eind augustus vertelde de man in Het Laatste Nieuws dat hij 35 jaar had gewerkt zonder vakantie. Neckermann, dat dit jaar 35 jaar bestaat, gaf hem daarom een reischeque cadeau.
35 jaar lang stond Roger Devidt in zijn frituur. Op maandag was hij gesloten, maar voor de rest nam de man nooit één dag vakantie. Het verhaal haalde onze krant en de nationale website www.hln.be en kwam zo ook de directie van Neckermann onder ogen. De reisagent bestaat dit jaar 35 jaar en wil dat vieren. Omdat Roger evenveel jaren onafgebroken gewerkt heeft als Neckermann bestaat, stonden ze gisteren opeens aan zijn deur met een gratis reischeque. Hij en zijn vrouw Annie mogen zeven nachten all-inclusive naar het viersterrenhotel Jacaranda in Tenerife.

“Ik weet niet wat mij overkomt”, reageerde Roger gisteren verrast. “Ik ben nog nooit in een hotel binnen geweest en heb nog nooit in een vliegtuig gezeten. Wat ga ik allemaal beleven? Er zullen nog wel meer mensen meevliegen, dus ik ga die mensen gewoon volgen. Ik ben nooit op reis geweest omdat ik liever thuis voor mijn dieren zorg. Ik heb paarden, geiten en twee honden. Nu zal er een week lang iemand anders voor moeten zorgen. Het zal niet anders kunnen (lacht). Ik ga nu kunnen doen zoals alle andere mensen: zeven dagen op reis gaan en er dan een heel jaar over spreken”, lacht Roger nog.
Pensioen
Roger is nu al dik twee maanden met pensioen en geniet volop van al zijn vrije tijd. “Ik verveel mij geen minuut. Ik pruts wat in de tuin, verzorg mijn dieren en klus wat in het huis. Voor mij is het nu elke dag maandag, want dat was mijn wekelijkse rustdag. Maar hoe dat aan dat zwembad in Tenerife zal gaan, weet ik echt niet”, zucht Roger.

Tijl De Bock van Neckermann is er gerust in. “Roger zal perfect begeleid worden door onze mensen op de luchthaven en ter plaatse. Ik ben er zeker van dat hij nadien snel een volgende vakantie zal boeken. Hij en zijn vrouw zullen de microbe snel te pakken hebben. We stoppen onze verjaardag trouwens nog niet. Via een wedstrijd zoeken we nog vijf Belgen die we elk 35 jaar lang op vakantie kunnen laten gaan”, besluit Tijl De Bock.( Hln)