Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/4/7/snackblad.be/httpd.www/wp-content/themes/the-core-parent/theme-includes/helpers.php on line 1413

“Connoisseur Fries” van Lamb Weston

_14A2418

We zien dat consumenten steeds vaker de voorkeur geven aan simpel, natuurlijk en eerlijk eten. Dit betekent dat de aardappelfritesmarkt zich moet aanpassen om aan deze groeiende vraag van de consument te voldoen. Daarom presenteert aardappelspecialist Lamb Weston met trots ‘Connoisseur Fries’; een volledig nieuw, uniek en ambachtelijk assortiment frites die de uitstraling en de beleving van uw menu benadrukken.

Het nieuwe assortiment bestaat uit ongelijke en grof gesneden aardappelen voor een verse en handgemaakte uitstraling van de frites; heel anders dus dan de traditionele uniform gesneden frites. Door de smakelijke, goudbruine en krokante korst en verfijnde luchtige vulling vormt dit nieuwe smakelijke assortiment de perfecte bijlage van een gourmetburger of kan het worden geserveerd als hapje bij een drankje of als snack met heerlijke dipsauzen en dressings.

“Connoisseur Fries zijn meer dan gewoon frites”, zegt Tibor Warga, Country Sales Manager bij Lamb Weston Benelux. “Door onze klanten een totaaloplossing aan te bieden, bevestigt het Connoisseur-concept dat frites een integraal deel zijn van een willekeurig gerecht. Het nieuwe assortiment combineert een unieke smaak en een zeer rendabel product met nadruk op een goede presentatie en promotie op menu’s. Deze frites zijn meer; ze zijn bedoeld om uw klanten nog meer van hun eten te laten genieten.”

Masterpiece Fries0377

Dankzij de authentieke uitstraling van de frites kunnen restaurants heerlijke gerechten met een huisgemaakte uitstraling aanbieden zonder de kosten en tijd die nodig zijn om dit product inderdaad helemaal zelf te maken. Het nieuwe assortiment van Lamb Weston is meer dan een optie; het betreft een totaaloplossing waarmee u elk gerecht op uw menukaart dezelfde toewijding geeft en waarmee u zich kunt onderscheiden, wat cruciaal is in deze competitieve markt.

“Het gaat om meer dan alleen het uiterlijk en de smaak van de frites”, zegt Maarten Ploos van Amstel, International Channel Manager. “Ook de presentatie is belangrijk. Connoisseur Fries zijn aantrekkelijk en verkopen zichzelf, ongeacht of ze worden geserveerd op een bord, in een schaal of in kleine mandjes of bekertjes.”

“Bij Lamb Weston willen wij onze klanten ondersteunen. Dat voor alle aspecten van de restaurantbeleving, dus ook de presentatie en wijze van opdienen van de frites. Wij helpen overal bij, van praktische back-of-the-house-ondersteuning tot receptideeën en marketingmateriaal, zodat cateraars de vele mogelijkheden van Connoisseur Fries in hun voordeel kunnen inzetten.”

Lamb Weston staat bekend als innovatieve voortrekker en garandeert dat cateraars traditionele producten van de hoogste kwaliteit krijgen met het gemak van bevroren of gekoeld frituren.

Voor zowel koks als klanten staat kwaliteit gelijk aan een verantwoorde oorsprong en duurzame oogstmethoden hetgeen door Lamb Weston met trots wordt gehanteerd om een duurzaam systeem te bevorderen.

Het nieuwe assortiment bestaat uit vier alternatieve variaties en biedt cateraars de beste keuze uit eersteklas aardappelfrites. Kijk voor meer informatie op www.connoisseurfries.com
www.lambweston-nl.com