Horeca Vlaanderen lanceert Horeca Energy Support!

Zo kort na de coronacrisis worden we geconfronteerd met een energiecrisis. En ook al zijn er steunmaatregelen aangekondigd, voor maar liefst 96% van de horecaondernemers zijn die niet voldoende om de financiële problemen op te vangen. Horeca Vlaanderen blijft daarom verder ijveren voor extra zuurstof, zoals een tijdelijke btw-verlaging. Daarbovenop ondernemen ze ook zelf acties!

horeca_energy_support

Horeca Vlaanderen lanceert ‘Horeca Energy Support’. Op verschillende manieren proberen ze – los van wat er politiek beslist wordt – jou te helpen. Download een brochure met 30 quick wins - handige en/of snel toepasbare besparingstips - om je zaak energievriendelijker te maken via de gloednieuwe website www.horecaenergysupport.be. Binnen enkele weken zit deze brochure ook sowieso gratis in je brievenbus!

De brochure bevat eveneens een handige checklist die je kan gebruiken om af te vinken of jouw horecazaak energiezuinig genoeg is. Ook langeretermijnmaatregelen, die een duurzame toekomst moeten garanderen, komen aan bod. Als verantwoorde sectororganisatie willen ze immers niet enkel helpen om de winter door te komen, maar kijken we ook verder in de toekomst. Krijg daarnaast gratis energieadvies, en kom naar de Horeca Energy Tour.

Zien ze je binnenkort?
Vanaf 12 oktober 2022 trekken ze Vlaanderen rond met de Horeca Energy Tour. Tijdens die tour krijgen alle leden een infosessie rond energie en heb je de kans om gratis advies te vragen over je persoonlijke energiesituatie.

De Horeca Energy Tour is exclusief voor leden. Voor meer informatie en inschrijving kan je terecht op www.horecaenergysupport.be.

De tour passeert ook bij jou. Schrijf je dus snel in!