Maak het verschil met Hellmann’s® mayo

Hellmann’s® gaat al een hele tijd mee – en daar is een goede reden voor. De unieke smaak van deze Amerikaanse mayonaise is met geen andere te vergelijken. Nu bestaat hij bovendien ook in een vegan versie. Ideaal om écht al je gasten blij te maken.

Meer dan een eeuw oud

In 1913 openden Richard en Margaret Hellmann, die een passie voor lekker eten deelden, samen een delicatessenzaak in New York. Ze creëerden twee verschillende soorten mayo, en om het verschil te zien deden ze rond 1 type pot een blauw lintje. Die versie werd zo populair dat sindsdien alle potten Hellmann’s® een ‘blauwe strik’ hebben.

Maar Hellmann’s® heeft niet alleen een rijke geschiedenis. De mayonaise evolueert ook mee met de tijd. En daarom maakt het merk boven op de Hellmann’s® Real ook al een tijdje vegan mayo.

Een smaak als geen ander

Hellmann’s® gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten voor de ‘klassieke’ en de vegan mayonaise. Hellmann’s® Real bevat vrije-uitloopeieren en raapzaadolie, terwijl Hellmann’s® Vegan ook glutenvrij is en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevat. De authentieke smaak hebben ze allebei!

Zet dit recept op je kaart om je gasten te verrassen.

Recept: hotdog met zuurkool, gekarameliseerde uitjes en pickles

Door Piccalilly met mayonaise in de blender te pureren ontstaat een mooie romige en luchtzure suas die uitstekend combineert met de rest van de ingrediënten.

Ingrediënten voor 10 porties

 • 2 uien
 • 900 ml Phase with Natural Butter Flavour
 • 10 braadworsten
 • 500 g gekookte zuurkool
 • 3 augurken
 • 1,5 dl Hellmann's® Vinaigrette Balsamico
 • Pickles
 • 100 g Hellmann’s® Real of Vegan
 • 10 broodjes

Bereiding

 1. Garnituur
  Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen. Zet de uienringen aan in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Blus het geheel af met de balsamico vinaigrette en stoof ze gedurende ca. 20 minuten. Grill de rookworsten. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise.
 2. Saus
  Doe de pickels samen met mayonaise in de blender en pureer het geheel.
 3. Afwerking
  Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworst. Maak de hotdog af met de gekarameliseerde uitjes, augurk en de pickles-mayonaise.

 

Schermafbeelding 2021-06-17 om 15.53.03