Meimaand = Samuraimaand!

Vandemoortele-Samuraimaand

Neem deel aan deze actie en laat jouw klanten kennismaken met de Samuraisaus van Vandemoortele®.  Deze zalmroze mayonaisesaus op basis van tomaten, paprika en rode pepers doet het uitstekend op frietjes, een burger of een mitraillette. De receptuur voor deze pittige saus werd ontwikkeld door Vandemoortele® in 1984.  De Samuraisaus van Vandemoortele® is verkrijgbaar in verpakkingen van 1L, 3L, 10L én sinds kort ook in een sauszak van 7,5L speciaal ontworpen voor onze functionele sausdispenser.

Vandemoortele® geeft 1600 sausjes cadeau

We zijn vastberaden om elke Belg en Luxemburger de Samurai saus te laten proeven, daarom geven we 1600 sausjes cadeau tijdens de Samuraimaand in mei 2022.

Bij elke deelnemende frituur hangt een wobbler die de klant kan scannen. Daar vult hij enkele wedstrijdvragen en een schiftingsvraag in. Elke week belonen wij 40 consumenten met 10 gratis porties Samuraisaus van Vandemoortele® en dat 4 weken lang.
Hoe werkt deze actie?

  • Deelnemen kan door 2 kartons Samuraisaus van Vandemoortele® te bestellen via dit formulier.
  • Eind april ontvang je van ons een wobbler va de post. Deze kan je vanaf 1 mei presenteren in jouw zaak.
  • Motiveer jouw klanten om de QR-code te scannen en de vragen in te vullen.
  • Elke winnaar ontvangt een geschenkkaart voor 10 gratis porties Samuraisaus, op te halen in zijn/haar gekozen favoriete frituur.
  • Als uitverkoren frituur van de winnaars, ontvang je 200% van het volume gratis Samuraisaus (via je Vandemoortele vertegenwoordiger).

Genoeg Samurai op voorraad?

Mei is dus officieel Samuraimaand. Bestel nu jouw voorraad Samurai en blaas je klanten omver met deze pittige smaak!