Na liefde voor muziek, liefde voor snacks ; Regi op Crazy-Days 2023 ?

Maandag 2 & dinsdag 3 oktober 2023 zijn alweer twee niet te missen data. Crazy Days vind immers reeds voor de 2e keer in het najaar plaats te Affligem.

De keuze voor het najaar bleek een schot in de roos , volgens M. Verbeke, hoofdorganisator van deze hoogmis voor elke frituur, snack & pittabar.

De editie 2022 was de editie waar het hoogst aantal bezoekers sinds 1996 werd opgetekend. Vorig jaar moesten we zelfs de inschrijvingen op maandag stoppen om overbezetting van de hall te vermijden, aldus nog M. Verbeke. Ongetwijfeld zat het gastoptreden van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen er wel voor iets tussen gezeten hebben.

Dit jaar doen ze echter niet onder, het Bellekouter te Affligem, waar overdag elke bezoeker verwent wordt met Crazy Coins en waardebonnen, 's avonds aanschuift aan het alom geprezen buffet, ontvangt zowel op Maandagavond als op Dinsdagavond niemand minder dan enige echte Regi (Pinxten): ook dit jaar weeral ambiance verzekert!

Uiteraard worden de klanten van Bosteels, Buysse, Lenaers, Meeuwissen & Noyez massaal verwacht. Ook klanten van andere groothandels zijn welkom om de sfeer te proeven en gouden zaken te doen.

Snel inschrijven is alweer de boodschap: www.crazy-days.be