OVI – INN Awards 2013

Trsor-HR

Na het succes van de Gouden Tavola in 2012 en erkenningen op enkele internationale beurzen, waaronder SIAL in Parijs en Foodex in Japan, viel Trésor van OVI onlangs opnieuw in de prijzen bij de afgelopen INN Awards. 

Trsor-HR
INN Awards zijn de belangrijkste bekroning van vernieuwende food-producten in de Retail sector. De jury bestaat uit GfK Panel Services, Nielsen en aankoopdirecteurs van de grote distributieketens uit België. Uit de talrijke inzendingen werd Trésor uitgekozen als één van de beste innovaties van 2012.

Deze friandise van gegrilde peperkoek, bloc de foie gras en uienconfijt zorgt voor een verfijnd hapje tijdens het aperitief.

De jury was unaniem bij de beoordeling van het product. Trésor biedt een mooie meerwaarde aan de productcategorie omwille van het hoogwaardige karakter en de verfijnde smaak.

Het hapje is ideaal tijdens het aperitief. De combinatie van peperkoek met foie gras en uienconfijt vormt een ideale smakencombinatie. Trésor moet enkel ontdooid worden waardoor de consument steeds een lekker hapje in huis heeft voor elke feestelijk gelegenheid.